"Zalău are o echipă incomodă şi bătăioasă, sala va fi plină, deci ştim ce ne aşteaptă"Echipa de handbal Corona Braşov va juca vineri, de la ora 17.30, în deplasare cu HC Zalău, un meci important pentru ambele echipe prin prisma clasamentului şi a luptei strânse care se dă pentru locurile de cupe europene.

 Antrenorul Coronei, Ion Crăciun a declarat că deşi va avea în faţă un adversar incomod, experienţa este de partea Coronei, Zalăul având o echipă mai tânără. „Nu va fi un joc uşor, pentru că HC Zalău este o echipă incomodă, care acasă are tot oraşul lângă ea în sală, deci cu siguranţă va avea alt optulea jucător din acest punct de vedere. Au jucătoare ambiţioase, arţăgoase, care se luptă foarte tare pentru fiecare minge şi care se apără foarte bine. Cu toate acestea, noi avem şansa noastră şi cred că avem motive să sperăm că putem scoate un rezultat bun în această deplasare, deoarece experienţa este de partea echipei noastre, Zalăul având o echipă mai tânără”.


Ion Crăciun a mai adăugat că celor două jucătoare nou venite în echipă, şi anume Vyctoriia Timoshenkova şi Raluca Agrigoroaie le mai trebuie puţin timp pentru a se integra, dar că este mulţumit de implicarea lor în antrenamente. „Este bine că am reuşit să le transferăm, dar trebuie să avem răbdare să se integreze. Au doar  câteva antrenamente şi e normal să se simtă acest lucru, dar îmi place felul în care se implică îm pregătire. Amândouă sunt jucătoare cu experienţă, care sigur  ne vor ajuta”, a spus Ion Crăciun.

Din această etapă, în lotul Coronei a apărut şi Bianca Tiron, jucătoare care revine după o recuperare de şapte luni, datorată operaţiei de ligament la genunchi pe care a făcut-o vara trecută.

© 2017 All right reserved.