„Vreau să văd o schimbare în jocul nostru la acest turneu internaţional”

„Vreau să văd o schimbare în jocul nostru la acest turneu internaţional”

Antrenorul echipei de handbal Corona Braşov, Ion Crăciun, a declarat luni, că îşi doreşte ca la turneul internaţional „Cupa Corona - 100 România”, care începe marţi, la Braşov, şi la care participă Podravka Vegeta Koprivnica (Croaţia), SCM Rîmnicu Vîlcea, SCM Gloria Buzău şi Corona Braşov, să vadă o corectare a greşelilor pe care le-a văzut în prima parte a campionatului. „Ne-am pregătit mult fizic,dar am făcut şi antrenamente în sală, fetele sunt destul de încărcate, astfel că turneul acesta este benefic atât pentru noi cât şi pentru spectatorii noştri care ne pot vedea la lucru până la reluarea campionatului. În aceste meciuri, sper că o să folosim unele jucătosre care nu au prea jucat în prima parte a sezonului. Vrem să le aducem pe toate la o formă cât mai bună. Singurele care vor lipsi vor fi cele care încă au probleme medicale mai vechi, precum şi cele trei fete care au fost la lot, şi anume Eliza Buceschi, Laura Chiper şi Marina Dmitrovic. Chiar merită această pauză, trebuie să lăsăm corpul să se refacă pentru că mă tem de accidentări, astfel că le vom avea doar la turneul de la Vâlcea din 28-29 decembrie”, a spus tehnicianul Coronei. 
Ion Crăciun a mai spus că vrea să vadă mai multă putere în apărare şi o mărire a vitezei de pornire pe atac. „Avem trei jocuri cu echipe puternice două foarte bune din campionat şi Podravka, o formaţie cunoscută pe plan internaţional. Am pus câteva lucruri la punct în pauza asta şi sper să le pune în practică. M-aş bucura să văd mai multă putere în apărare, grupul să fie mai omogen, fetel au început să se cunoască mai bine. De asemenea vreau să mărim viteza la plecarea în atac şi vreau să corectăm din greşelile care apar pe atacul poziţional şi să văd mai multă siguranţă în special la finalizare”.


În altă ordine de idei, antrenorul Coronei a mai declarat legat de participarea naţionalei României la Europeanul din Franţa, că după meciurile din grupe avea speranţe la mai mult. „După primele jocuri da, aveam speranţe şi visam chiar la mai mult, dar din păcate ceva s-a întâmplat acolo. În grupe echipa a mers excelent dar au jucat aceleaşi fete. Faptul că celelalte fete nu au fost folosite aproape deloc, s-a văzut mai târziu în competiţie şi ne-a cam costat. Este evident că avem o problemă groaznică la ce vine din spate. Banca nu s-a rificat la nivelul echipei din teren. Şi aici nu sunt numai fetele de vină, undeva s-a greşit şi la bancă. Fie banca nu a ştiut să folosească jucătoare, fie nu s-a făcut o selecţie bună de vreme ce nu a existat încredere în ele să le bage în teren. Ceva s-a întâmplat, trebuie să vedem ce şi să reparăm ce poate fi reparat...”.Programul meciurilor de la „Cupa Corona 100 România” este următorul: Marţi, 18 Decembrie 2018 - Ora 17.00 SCM Râmnicu Vâlcea - Podravka Koprivnica; Ora 19.00 Corona Braşov - SCM Gloria Buzău; Miercuri, 19 Decembrie 2018 - Ora 17.00 SCM Gloria Buzău - Podravka Koprivnica; Ora 19.00 Corona Braşov - SCM Râmnicu Vâlcea; Joi, 20 Decembrie 2018 - Ora 14.00 SCM Râmnicu Vâlcea; Ora 16.00 Corona Braşov - Podravka Koprivnika. La ora 18.30 va avea loc festivitatea de premiere a competiţiei, unde se vor acorda şi premiile speciale. Intrarea la turneu va fi 15 lei pe zi (două meciuri incluse), însă abonaţii vor avea intrare liberă în baza abonamentului achiziţionat la startul sezonului.

© 2017 All right reserved.