"Vreau la polo pe apă" - Selecție pentru inițiere și perfecționare în polo pe apă

De ce copiii iubesc polo pe apă?

Polo pe apă îmbină două elemente pe care copiii le îndrăgesc foarte mult, apa și mingea. Polo pe apă este unic în sportul acvatic prin faptul că oferă elementul de echipă, pe care copiii îl îndrăgesc, alături de minge. Polo pe apă îi ajută la dezvoltarea socială, pentru că la această vârstă copiii se așteaptă ca activitățile pe care le desfășoară să aibă două componente, socială și interactivă.
Cel mai bun moment pentru dezvoltarea și experimentarea abilităților sportive este vârsta de 5 - 10 ani. În această perioadă se dezvoltă cel mai ușor competențele unui înotător, viitor jucător de polo, precum siguranță, flexibilitate și forță în apă. 
Deși polo pe apă este cunoscut pentru tenacitatea și rezistența sportivilor în apă, programele noastre de inițiere și performanță sunt pentru copii o experiență acvatică sigură și ușor de învățat, ceea ce îi determină pe copii să fie motivați pentru a înota și să fie în formă.

Despre program
Programul de inițiere și performanță în polo pe apă este conceput pentru băieți și fete cu vârsta între 5 - 10 ani. Sportivii învață elementele de bază ale jocului de polo, începând de la stilul de înot specific jucătorilor de polo și contactul cu mingea, sub supravegherea antrenorilor. 
Sportivii avansați se vor concentra pe dezvoltarea abilităților individuale și de echipă, pe învățarea strategiilor de joc, precum și participarea la jocurile regionale, naționale, conform categoriei de vârstă.
Antrenamentele se desfășoară în timpul săptămânii, de luni până vineri, în intervalul orar 17 - 21, la Bazinul Olimpic Brașov. Orele de antrenament se stabilesc în funcție de grupa de vârstă și perfecționare.

 

De ce să vină copiii la polo pe apă?


Polo pe apă are următoarele beneficii:
- dezvoltă abilitățile necesare pentru ca un copil să se simtă sigur în apă;
- întărește rezistența și tonusul muscular;
- cultivă sănătatea fizică și psihică a copiilor;
- descoperă un sport nou care poate deveni la un moment dat o pasiune sau o ocupație personală;
- programele sunt construite de antrenori cu o experiență relevantă în acest sport;
- copiii își fac prieteni noi, într-un mediu sigur, dinamic, sănătos și performant.

 

Așa că, dacă copilului tău îi place jocul de echipă, dacă iubește apa, chiar dacă nu a învățat încă să înoate, îl așteptăm să se alăture echipei noastre.
Antrenori:
Florin Turcu
tel: 0746 22 36 22
George Mihalache
tel: 0766 355 807

© 2017 All right reserved.