„Va fi un meci foarte greu la Baia Mare şi din păcate avem probleme de lot”

„Va fi un meci foarte greu la Baia Mare şi din păcate avem probleme de lot”

Antrenorul echipei de handbal Corona Braşov, Ion Crăciun a declarat, luni, că se aşteaptă la un joc foarte dificil, miercuri, la Baia Mare, cu Minaur. „Ne aşteaptă un meci foarte greu la Baia Mare, pentru că este o echipă care a demonstrat în primele zece etape că se bate pentru partea superioară a clasamentului. Au acasă doar o înfrângere cu Vilcea, şi au avut un parcus bun, dar cu toate astea noi mergem să ne apărăm şansele şi să cîştigăm lupta directă cu echipe ca Baia Mare, Craiova, eventual Cisnădie. Această luptă se va da şi la noi acasă şi în deplasare, iar asta face ca orice punct adus de afară să fie un mare câştig”, a spus tehnicianul Coronei.


Ion Crăciun este foarte supărat pe faptul că două dintre jucătoarele importante ale Braşovului, şi anume Eliza Buceschi şi Laura Chiper s-au întors cu probleme medicale de la naţională şi nu vor putea juca în meciurile care vor urma. „Din păcate, nu vreau să critic, dar tot am să spun nişte lucruri care trebuie spuse. Federaţia Română de Handbal pare că doar se foloseşte de jucătoarele de la cluburi. Noi spre exemplu, avem probleme cu amândouă jucătoare care au fost prezente la Campionatul European. Şi Laura Chipei şi Eliza Buceschi fac pauză de ceva timp şi se pare că vor face în continuare. Laura are probleme la cot, iar Eliza la genunchi. Cred că sunt jucătoarele cele mai scumpe de la noi şi cele mai valoroase, şi nu este tocmai corect să nu te poţi folosi de ele după ce se întorc cu probleme de la lot...". 

Tehnicianul a mai spus că federaţia ar trebui să aibă mai multă grijă de jucătoarele de la cluburi, pentru că de la ele se formează echipa naţională. „Mi-aş dori ca federaţia să aibă mai multă grijă de jucătoare pentru că şi clubul trebuie să se folosească de aportul lor. Nu se poate ca clubul care le plăteşte uneori salarii foarte bune, să nu se poată folosi de fetele care se întorc cu probleme de la lot, cum este situaţia noastră acum, pentru că nu ştim când ne putea baza pe Eliza şi Laura...". 


© 2017 All right reserved.