"Trebuie să facem uitat ce s-a întâmplat etapa trecută"

Antrenorul echipei de handbal Corona Braşov, Costică Buceschi a declarat marţi, că îşi doreşte foarte tare ca echipa să demonstreze prin prestaţia pe care o va avea în meciul cu HCM Slobozia, care se va disputa miercuri, de la ora 18.00 la Braşov, că înfrângerea de la Galaţi a fost doar un accident. „Putem spune că va fi un meci dificil, având în vedere că ele vin după un meci foarte bun şi o victorie, iar noi după cel mai slab meci al nostru. Cu toate acestea, nu avem voie să mai repetăm acea prestaţie vreodată. Meciul cu Slobozia este prima ocazie pe care o avem, de a demonstra că ce s-a întâmplat a fost un accident”, a spus Costică Buceschi.

„Slobozia are în lot şi jucătoare cu experienţă”


Antrenorul Coronei consideră că echipa din Slobozia trebuie tratată foarte serios, chiar dacă este mai slab cotată decât Corona. „Este adevărat că jucăm în compania unei formaţii mai slab cotate decât noi, dar asta nu înseamnă că nu poate pune probleme dacă nu o tratezi cu profesionalism. Slobozia are în lot şi jucătoare cu experienţă care ştiu să joace împotriva unei echipe mai bine cotate decât a lor. Nu trebuie să considerăm meciul câştigat dinainte ci trebuie să luptăm din primul până în ultimul minut”.

„Nu mai vreau să văd acea atitudine”

 


Costică Buceschi are încredere în echipă că va reuşi să treacă peste eşecul de la Galaţi, mai ales că le-a văzut pe fete destul de afectate după meci. „După meciul de la Galaţi le-am văzut pe fete foarte afectate de înfrângere şi sunt sigur că îşi doresc foarte tare să facă uitat acel meci. Personal, vreau să uit şi prestaţia echipei, pentru că dincolo de rezultat, deranjant pentru mine şi cei care au fost la meci să ne susţină, a fost atitudinea şi felul în care a fost pierdut acel meci”, a încheiat tehnicianul. 

© 2017 All right reserved.