Sîmbătă, zi plină de handbal pentru Corona, la Braşov

Echipa de handbal Corona Braşov va juca sâmbătă, în etapa a treia a Ligii Naţionale pe teren propriu în compania formaţiei Universitatea Cluj. Chiar dacă vor avea în faţă o echipă care în componenţă multe jucătoare tinere, antrenorul Coronei, Costică Buceschi a declarat că se aşteaptă la un joc destul de dificil, pe care echipa lui trebuie să îl abordeze foarte serios. "Este un joc în compania unei echipe care are în componenţă jucătoare cu experienţă, dar şi jucătoare foarte tinere, care au pus însă probleme echipelor cu care au jucat în primele etape. E drept, greul îl duc jucătoarele cu experienţă, Chintoan, Munteanu şi Senocico iar asta s-a văzut şi în meciurile cu Măgura Cisnădie şi cu Rapid, astfel că ne aşteptăm la un meci foarte disputat. Din acest motiv, le-am cerut fetelor implicare maximă şi să tratăm meciul serios pentru a nu avea probleme. Vrem să continuăm pe linia victoriilor şi trebuie să fim foarte atenţi la orice adversar pe care îl avem în faţă. Sperăm să avem parte de acelaşi public inimos care ne-a ajutat foarte mult şi în meciul din prima etapă. Aportul lor este foarte important şi vom face totul să îi păstrăm lângă noi", a spus tehnicianul.

Debut în divizia A

Tot sâmbătă, dar de la ora 11.00, echipa de divizia A de la Corona debutează în noul campionat, cu un meci împotriva celor de la CSU Oradea. Antrenorul echipei de divizia A, Dragoş Dobrescu este convins că prin prezenţa echipei în campionatul diviziei A, jucătoarele Coronei vor creşte mult ţmai repede în valoare pentru că vor avea în faţă adversari mai puternici decât cei pe care i-ar fi întâlnit la junioare. "Ne aflăm în faţa unui început de drum, pe care ni-l dorim de bun augur. Vom începe sezonul în divizia A cu un meci pe teren propriu şi ne dorim să facem un joc bun iar fetele care sunt trecute şi pe lista echipei de senioare, să capete din ce în ce mai multă experienţă şi încredere. Consider de bun augur faptul că avem echipă înscrisă în divizia A, deoarece fetele vor avea parte de meciuri cu jucătoare mai experimentate decât decât cele de la junioare I. Sper să facem un joc bun cu Oradea, deşi am înţeles că ele au o echipă cu o medie de vârstă mult mai ridicată decât a noastră", a spus Dragoş Dobrescu.

Intrare liberă la divizia A şi junioare

Ziua este deschisă de meciul diviziei A, de la ora 11.00, pentru ca de la ora 17.30, junioarele II să joace împotriva celor de la CSŞ Dinamo Braşov. Ziua este închisă de meciul echipei mari, care la ora 20.00 va juca în etapa III-a a ligii naţionale cu Universitatea Cluj. La meciurile de divizia A şi de junioare intrarea este liberă, iar la partida din liga naţională, preţul unui bilet este de 15 lei, la tribuna I, respectiv 10 la tribuna II.

© 2017 All right reserved.