Schiorii Coronei, medaliaţi în primele competiții din acest sezon

Schiorii Coronei au avut o săptămână plină, în care cei de la grupa de inițiere au participat la Cupa Baia Sprie, în timp ce colegii lor mai mari, de la grupa de performanță, au concurat la Skiinterkriterium, competiție internaţională în Slovacia.

Sportivii antrenați de Cristiana Opriș (foto) s-au întors cu șase medalii de la concursul desfășurat la Șuior, Maramureș: patru de bronz, prin Robert Mîrţ - 2, Andra Maroşan și Alexandru Prunea și două de argint, ambele obţinute de Sebastian Dudaș.

La competiția de la Vratna (Slovacia), ajunsă la ediția cu numărul 37, au concurat peste 200 de sportivi din 18 țări, iar schiorii pregătiți de Dan Iliescu s-au remarcat prin Eduard Bart și Hunor Szoke, ambii clasându-se pe locul 15 în curse cu câte 55 de participanți. 

Antrenorul Dan Iliescu a declarat că abia aşteaptă "Cupa 100 ROMÂNIA", competiţie organizată de Corona Braşov în perioada 30-31 ianuarie, în Poiana Braşov şi prin care clubul braşovean marchează Centenarul Marii Uniri. "Venim după un concurs care ne-a prins tare bine, în Slovacia, dar abia aşteptăm  să concurăm acasă, pe teren propriu, cum se spune în sport. 
Vom participa cu echipa completă și sperăm la rezultate cât mai bune. Această competiție este și prima etapă de calificare pentru concursul internațional FIS "Children Trophy", care va avea loc tot în Poiana Brașov, în perioada 23-24 februarie. Dorința noastră este să ne calificăm toți sportivii la această întrecere, la care țara noastră va avea câte șase reprezentanți la fiecare categorie”, a spus Dan Iliescu, antrenorul coordonator al secţiei de schi de la Corona Brașov.

© 2017 All right reserved.