Poloiștii de la Corona Sportul Studențesc au făcut un pas important pentru bronz în Superligă

Poloiștii de la Corona Sportul Studențesc au făcut un pas important pentru bronz în Superligă
Echipa de polo Corona Sportul Studențesc a luat prima opțiune la câștigarea medaliilor de bronz din Superliga Națională de polo pe apă. În fata unor tribune pline de galben și albastru, Corona Sportul Studențesc a învins pe Dinamo București în ambele partide jucate în Bazinul Olimpic Brașov. 
În primul meci, echipa antrenată de Aurelian Georgescu s-a impus categoric, 12-5, după un joc dominat clar de gazde, care au reușit să facă spectacol pentru galeria care i-a susținut pe toată durata partidei. Deși au obținut o victorie facilă în primul meci, tehnicianul echipei Corona Sportul Studentesc și-a ținut echipa conectată la miza existentă, astfel că, sâmbătă, în ciuda faptului că jocul a fost mai echilibrat, gazdele au fost mai sigure și la final și-au trecut în cont încă o victorie importantă, cu scorul de 9-7, ceea ce face ca echipa Corona Sportul Studențesc să mai aibă nevoie de o singură victorie pentru a termina sezonul cu medalii de bronz la gât. 
Lupta pentru medaliile de bronz se dă dupa sistemul cel mai bun din cinci jocuri. Corona Sportul Studențesc va juca săptămâna viitoare, marți de la ora 11 și miercuri, dacă va mai fi cazul, la București.   
 
Vineri - Meciul 1: 
Corona Sportul Studentesc - Dinamo 12-5
Pentru Corona Sportul Studentesc au marcat: Oanta 2, Ivovic 2, Jerkovic 2, Cretu 2, Georgescu 1, Stan 1, Vlasceanu 1, Jajcinovic 1. 
 
Sambata - Meciul 2: 
Corona Sportul Studentesc - Dinamo 9-7
Pentru Corona Sportul Studentesc au marcat: Ivovic 3, Jerkovic 2, Georgescu 2, Oanta 1, Stan 1
 
FOTO Daniel Maximilian Milata

© 2017 All right reserved.