„Mai avem de lucru, dar am văzut în teren o echipă disciplinată”

„Mai avem de lucru, dar am văzut în teren o echipă disciplinată”

Antrenorul echipei de handbal Corona Braşov, Ion Crăciun, este mulţumit de prestaţia echipei în primul turneu amical al verii, care s-a desfăşurat în acest week-end la Râmnicu Vâlcea. Handbalistele Braşovului au câştigat primele două partide, 29-24 (16-13) cu CSU Danubius Galaţi, respectiv 33-27 (15 -12) cu CSM Slatina, şi au pierdut cu 29-27 (15-14) ultimul joc cu gazdele de la SCM Râmnicu Vâlcea, terminând astfel competiţia pe locul 2.


Tehnicianul Coronei a declarat că tot ce şi-a dorit din aceste partide a fost să vadă întreaga echipă în joc. „A fost un turneu util pentru noi. La acest moment nu este atât de important să punem preţ pe rezultate, pentru că avem nevoie să vedem toate fetele la joc, să vedem clar ce merge bine şi de asemenea ce nu merge şi trebuie corectat. Pot spune că sunt mulţumit pentru primele trei meciuri în această formulă. Se simte că sunt multe fete noi în echipă şi că va dura puţin până echipa se omogenizează, dar am văzut în joc şi multe lucruri bune. Fetele s-au achitat de sarcinile cerute şi am văzut în teren o echipă disciplinată care a crescut în joc de la meci la meci. Mă bucur că am terminat fără accidentări acest turneu, pentru că pe alocuri s.-a jucat un pic prea dur pentru nişte meciuri de verificare, dar una peste alta, ne întoarcem fără probleme, iar acesta este un lucru bun. Trebuie să ne pregătim în continuare pentru partidele de verificare care vor urma şi să ne putem la punct cu tot ce trebuie corectat”, a spus Ion Crăciun.

Rezultatele complete cu marcatoare: Corona - CSU Danubius Galaţi 29-24 (16-13). Pentru Corona au marcat: Buceschi 7, Tîrcă 7, Dmitrovic 5, Ciuciulete 3, Chiper 2, Vetkova 1, Creţu 1, Neagu 1 şi Chiricuţă 1. Corona - CSM Slatina 33-27 (15-12). Pentru Corona au marcat: Ciuciulete 7, Chiper 6, Buceschi 5, Tîrcă 4, Chiricuţă 3, Lopătaru 3, Dmitrovic 3, Vetkova 1, Ciolan 1.
Corona – SCM Râmnicu Vâlcea 27-29 (14-15). Pentru Corona au marcat: Dmitrovic 6, Buceschi 5, Chiper 3, Chiricuţă 3, Tîrcă 3, Neagu 3, Ciuciulete 3, Vetkova 1.

În programul de meciuri amicale ale Coronei, a fost inclusă şi o partidă amicală cu Vasas Budapesta, care se va disputa luni, la Odorhei. După acest joc, pe 8 august, Corona se va deplasa la Cisnădie pentru un meci cu Măgura Cisnădie, urmând ca pe 10 augiust cele doupă echipe să se întâlnească din nou, la Braşov. În perioada 17-18 august, Corona va participa la un turneu la Roman alături de SCM Gloria Buzău, Danubius Galaţi şi CSM Roman. De asemenea, pe finalul lunii august, handbalistele Coronei se vor deplasa în Croaţia, pentru un turneu la Koprivnica, alături de Podravka, Krim şi Pogon Baltica Szczecin.

© 2017 All right reserved.