LEN Champions League la polo se apropie de start

LEN Champions League la polo se apropie de start

De joi şi până duminică, la Bazinul Olimpic Braşov se va desfăşura o competiţie extrem de importantă pentru poloul braşovean şi nu numai, şi anume turul I de calificări din LEN Champions League, turneu care va reuni la start şase echipe din Italia, Franţa, Georgia, Ucraina, Turcia şi România.

Antrenorul echipei de polo seniori Corona Sportul Studenţesc, Aurelian Georgescu, a spus la conferinţa de presă dinaintea competiţiei că este bucuros că la Braşov se organizează un turneu atât de important, dar că nu vrea să pună multă presiune pe jucători. “Este o competie extrem de importantă, dar mi.ar plăcea ca băieţii să trateze aceste jocuri ca pe unele de pregătire. Principalul nostrum obiectiv în acest turneu, este să jucăm bine, să facem nişte meciuri bune şi apoi vedem ce va fi. Consider că principalii favorite sunt italienii de la Verona, dar mai sunt şi alte echipe cu potential ridicat. Sper ca şi Braşovul să facă un obicei din a organiza astfel de competiţii, aşa cum se întâmplă, de exemplu, la Oradea”, a spus  Aurelian Georgescu.

Preşedintele secţiei de polo de la Corona, Roxana Cojocea a spus la rândul ei că această competitie este importantă pentru Braşov şi că aşteaptă cât mai mulţi braşoveni la bazinul olimpic. “Sunt foarte mândră că reuşim să găzduim un asemenea eveniment la Braşov, un oraş care are potenţial mare în dezvoltarea acestui sport. Sunt sigur că vor fi meciuri spectaculoase şi că braşovenii care vor veni la bazin vor avea ce să vadă. Acest eveniment nu este important doar pentru poloul din Braşov ci pentru întreg oraşul, şi sperăm ca toţi cei implicaţi îăn această competiţie să se simtă bine la noi”.

Cătălin Stan, unul dintre jucătorii echipei de seniori de la Corona Sportul Studenţesc a declarant că pentru mulţi dintre colegii lui aceste jocuri sunt o premieră în cariera lor şi speră ca împreună să facă o figură frumoasă şi de ce nu, să se califice în turul următor. “Pentru 80-90 la sută dintre jucătorii echipei noastre, aceste meciuri sunt premieră, şi cu siguranţă îşi vor dori să se ridice la nivelul competiţiei, iar acesta e un lucru bun. Suntem decişi să facem totul să ne demonstrăm valoarea”, a spus poloistul.

Programul compet al competiţiei este următorul, iar intrarea la competiţie este liberă:

 

Joi, 13.09.2018

17.00- Enka Sport Istanbul (TUR) vs. Pays D'AIX Natation (FRA)

18.30- BPM Sport Management (ITA) vs. WP Club Tibilisi (GEO)

20.00- Corona Sportul Studentesc (ROU) vs. Dynamo LVIV (UKR)

 

Vineri, 14.09.2018

9.30- WP Club Tibilisi (GEO) vs. Dynamo LVIV (UKR)

11.00- BPM Sport Management (ITA) vs. Pays D'AIX Natation (FRA)

12.30- Corona Sportul Studentesc (ROU) vs. Enka Sport Istanbul (TUR)

 

17.00- BPM Sport Management (ITA) vs. Dynamo LVIV (UKR)

18.30- Enka Sport Istanbul (TUR) vs. WP Club Tibilisi (GEO)

20.00- Corona Sportul Studentesc (ROU) vs. Pays D'AIX Natation (FRA)

 

Sâmbătă, 15.09.2018

17.00- Pays D'AIX Natation (FRA) vs. Dynamo LVIV (UKR)

18.30- BPM Sport Management (ITA) vs. Enka Sport Istanbul (TUR)

20.00- Corona Sportul Studentesc (ROU) vs. WP Club Tibilisi (GEO)

 

Duminică, 16.09.2018

9.30- Enka Sport Istanbul (TUR) vs. Dynamo LVIV (UKR)

11.00-Corona Sportul Studentesc (ROU)  vs. BPM Sport Management (ITA)

12.30-WP Club Tibilisi (GEO)  vs. Pays D'AIX Natation (FRA)

© 2017 All right reserved.