Juniorii II de la polo au încheiat turul turneului final

Juniorii II de la polo au încheiat turul turneului final
Echipa de polo juniori II de la Corona Brașov a disputat în aceste zile turul turneului final al Campionatului Național, competiție desfășurată la Oradea.
Poloiștii antrenați de Florin Turcu au avut parte de un turneu dificil, în care s-au facut simțite lipsa a doi jucători de bază, Staicu și Aranyi, dar și numărul redus de jucători de rezervă.
„Încheiem turneul pe locul VI. Un turneu greu, la care am resimțit lipsa a doi jucători din echipa de bază, Aranyi și Staicu și lipsa rezervelor. Am făcut deplasarea în 10 sportivi în loc de 15, din cauza faptului că turneul s-a suprapus cu examenul celor din clasa a VIII- a. Tragem speranța că în returul de săptămâna viitoare, când vom fi în formație completă, să reușim victorii împotriva celor de la CSM Cluj și Dinamo, echipe apropiate valoric de formația noastră și împotriva cărora am reușit să facem meciuri bune”, a spus la final antrenorul Florin Turcu.
Returul turneului final al Campionatului Național de juniori 2 se va desfășura la București, în bazinul Bazinul Ghencea, în perioada 13-16 iunie.
 
 
Rezultatele Coronei la Oradea
Triumf Bucuresti – Corona Brasov 24-4 (Babulescu 2, Barbu 2)
CSM Cluj – Corona Brasov 13-10 (Babulescu 3, Tiron 2, Crisan 2, Barbu 2, Tampa 1)
Corona Brasov – Steaua Bucuresti 5-24 (Babulescu 3, Barbu 1, Tampa 1)
Crisul Oradea – Corona Brasov 23 -3 (Tampa 2, Cernea 1)
Corona Brasov – Dinamo Bucuresti 6-10 (Tampa 2, Barbu 2, Babulescu 1, Crisan 1)
 
 

© 2017 All right reserved.