Junioarele III încep lupta pentru medalie la turneul final

Junioarele III încep lupta pentru medalie la  turneul  final
Pentru al șaselea an consecutiv, echipa de junioare III de la Corona Brașov, antrenată de Mihaela Seifer Ciobotaru și Eugen Ciulei, este calificată la turneul final al Campionatului Național și se va bate de miercuri pâna duminică, la Sfântu Gheorghe, pentru o medalie. Junioarele III ale Coronei au 31 de victorii și o singură înfrângere în sezonul regulat și la turneul semifinal, iar în ultimul act al sezonului se va duela, în grupa B, cu CSȘ Bacau, Gr. Șc. Energetic Râmnicu Vâlcea și CSȘ Drobeta Turnu Severin.
Chiar dacă a terminat campionatul fără înfrângere și a fost învinsă o singură dată la turneul semifinal, antrenoarea Coronei a declarat că nu se gândește la medalie în acest moment ci că va face acest lucru doar când se va afla în ultima fază a turneului. „Așa m-am obișnuit și așa voi face și acum. Cel mai important lucru pentru mine, la acest turneu final, este meciul pe care o să îl am în față zi de zi. Normal că toate echipele care s-au calificat la turneul final își doresc medalie, dar nu vreau să mă gândesc doar la medalie și să scăpăm din vedere pașii pe care trebuie să îi urmăm pâna ajungem acolo. Normal că simțim presiune, normal că sunt și emoții mari, dar vom face totul pentru a le transforma în emoții constructive. Avem o echipă tare frumoasă și sper foarte tare ca fetele să termine acest campionat așa cum știu eu că își doresc”, a spus Mihaela Seifer Ciobotaru.  
Junioarele III ale Coronei sunt în Grupa B a turneului de la Sfântu Gheorghe și vor juca alături de CSȘ Bacău, Grupul Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea și CSȘ Drobeta Turnu Severin.  În grupa A sunt CSM București, Pegasus Târgu Mureș, Chimia Râmnicu Vâlcea și CSȘ 2 Baia Mare. Primele două echipe din fiecare grupă se vor califica în semifinalele competiției.
Tot de la Corona Brașov echipa de junioare II, antrenată de Vasile Curițeanu și Eugen Ciulei, este calificată la turneul semifinal de la Mediaș și echipele de J4 si J5, antrenate de Mihaela Adam, calificate la turneele semifinale care vor avea loc la Brașov, respectiv Baia Mare. 
 
Programul junioarelor III în grupa turneului final
- miercuri, ora 18.30: Corona - Energetic Valcea
- joi, ora 13.00: Corona - CSS Drobeta Turnu Severin
- vineri, ora 14.30: Corona - CSS Bacau
 

© 2017 All right reserved.