Jocuri spectaculoase pentru U20 și final de sezon în Campionatul Ungariei pentru U12

Echipa de hochei U20 a Coronei a avut parte, în acest weekend, de două jocuri spectaculoase, în deplasare la Steaua București, în urma acestora formația brașoveană adunând cu 4 puncte.

Băieții antrenați de Marius Trandafir și Evgheni Pisarenko au cedat vineri, după prelungiri, scor 8-9 (1-4, 3-4, 4-0, 0-1), goluri Gajdo Balasz (3), Iulian Chițac (3), Andrei Vasile (1) și Roland Simon (1).

Meciul revanșă, disputat sâmbătă, a fost câștigat de tinerii Coronei, scor 5-4 (0-1, 2-1, 3-2), prin reușitele lui Iulian Chițac (2), Roland Simon (1), Andrei Vasile (1) și Iulian Corneanu (1).

„Am avut parte de meciuri cu multe acțiuni ofensive și situații de inferioritate și superioritate numerică. În prima partidă, jucătorii noștri au reușit să revină abia în ultima repriză, pierzând, însă, din păcate, în prelungiri. Chiar dacă am pierdut prima repriză, cel de-al doilea joc a fost controlat de noi. Felicităm băieții pentru cele patru puncte câștigat, dar mai ales pentru că a arătat spirit de echipă și tărie de caracter”, a declarat Evgheni Pisarenko, antrenorul asistent de la Corona U20.

Tot săptămâna trecută, echipa de hochei U12 a Coronei a făcut ultima deplasare în Ungaria pentru sezonul actual, ajungând la 19 victorii în 19 meciuri și terminând campionatul pe prima poziție. Ultimele echipe pe care le-au înfruntat „piticii” antrenati de Laszlo Kovacs, Attila Gergely și Raymond Fulop au fost Kiskoros, Jaszbereny, Sapa Fehervar B, Ajka Veszprem si Szeged.

© 2017 All right reserved.