Incep emotiile! Start de campionat la handbal şi hocheiÎncep emoţiile şi meciurile pe puncte pentru echipele de handbal şi hochei de la Corona Braşov, care vor lua startul în acest început de săptămână în sezonul 2017-2018, unul cu pretenţii pentru cele două echipe reprezentative ale clubului braşovean. Primii care vor juca în această săptămână vor fi hocheiştii, care au luni şi marţi (în ambele zile de la ora 18.30), două partide din campionatul naţional, în compania celor de la Steaua Bucureşti. Tot marţi, dar de la ora 19.30, Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” va găzdui partida dintre Corona şi HCM Râmnicu Vâlcea, înaintea căreia se va face şi prezentarea oficială a lotului echipei de handbal pentru noul sezon.

 

Preşedintele clubului Corona Braşov, Liviu Dragomir, a declarat că aşteaptă cu nerăbdare să vadă noile echipe de la handbal şi hochei în meciurile oficiale. „Aşteptăm cu mare interes startul sezonului, atât la handbal cât şi la hochei, două dintre principalele sporturi de echipă de la Corona, care ne fac cunoscuţi, la nivel de seniori. Dacă la hochei putem spune că sportivii vin după un sezon în care au câştigat titlul de campioni naţionali şi trebuie doar să îşi reconfirme valorea, la handbal echipa vine un un campionat mai puţin reuşit, iar acum, noul staff şi jucătoarele trebuie să demonstreze că valoare există şi că la final de sezon echipa va fi acolo unde trebuie să fie, pe podiumul ligii naţionale”.


Oficialul Coronei se aşteaptă ca în noua ediţie de campionat, liga naţională să fie mult mai disputată, deoarece în această vară multe echipe au investit mai mult în loturi, crescându-şi implicit şi pretenţiile de performanţă. „Ştim foarte bine că în această vară, toate echipele din liga naţională au acordat o şi mai mare atenţie loturilor, au apărut echipe noi cu pretenţii mai mari, şi este foarte bine că se întâmplă acest lucru, deoarece doar în acest fel putem progresa la nivel naţional. Suntem conştienţi că acest lucru ne obligă şi ne impune să dăm dovadă de şi mai mult profesionalism, pentru că doar aşa putem ajunge acolo unde ne-am propus. Handbalul este un sport foarte iubit la Braşov, şi firesc, oamenii au pretenţii mari de la această echipă, iar obligaţia noastră, prin poziţia pe care o avem, este de a forma o echipă competitivă, de care braşovenii să fie mândri şi care la final să fie clasată pe podiumul ligii naţionale şi implicit calificată şi în cupele europene.”


Echipa de handbal feminin, Corona Braşov va lua startul în ediţia de campionat 2017-2018, marţi, de la ora 19.30, cu un joc pe teren propriu în compania formaţiei HCM Râmnicu Vâlcea, una dintre echipele care au ca obiectiv clasarea în primele locuri la finalul sezonul sezonului. Corona începe noul campionat într-o formulă schimbată, pe banca tehnică cuplul de antrenori fiind Costică Buceschi şi Dragoş Dobrescu, iar în teren, cu nu mai puţin de nouă jucătoare noi: Andreea Chiricuţă, Bianca Tiron, Teodora Bloj, Eliza Buceschi, Cosmina Cozma, Laura Popa, Timeea Tătar, Cynthia Tomescu şi portarul Isabela Roşca – revenită la Braşov după împrumutul la Dinamo. Fanii Coronei sunt aşteptaţi la sală pentru a asista şi la prezentarea oficială a echipei cu care se va aborda sezonul 2017-2018.

 

 

© 2017 All right reserved.