Handbalistele Coronei sunt pregatite de meciul sezonului

Handbalistele Coronei sunt pregatite de meciul sezonului

Echipa de handbal Corona Brașov va juca joi, de la ora 18.00 primul meci prin care poate „salva” sezonul competițional, Cupa României Fan Courier fiind singura competiție prin care Corona îsi mai poate îndeplini obiectivul din acest sezon, si anume calificarea în Cupele Europene. 

Extrema Coronei, Camelia Hotea a spus într-o conferiță de presă că toate jucătoarele își dau seama de importanța partidei. „Suntem conștiente de importanța acestui joc, unul care, cu siguranță va fi dificil, Vâlcea fiind o echipa puternică. Faptul ca am câștigat ultimele meciuri ne da, însa, încredere, așa că vom lupta din prima pâna în ultima secunda  pentru calificare. Sunt convinsa că și adversarele vor veni montate, dar jucam în fața propriilor suporteri și speram să ne bucurăm alături de ei la final. Printr-o victorie putem salva evoluțiile mai puțin bune din campionat astfel că vom da totul pentru a o obține”. 

Și portarul Dacioana Hosu a spus ca în acest sezon, Cupa României este ultima speranță a Coronei si ca toate fetele sunt decise sa lupte pentru calificarea în Final 4. „Vom încerca sa profitam de șansa pe care ne-o da Cupa pentru a ajunge în Europa și sper sa ajungem cât mai departe în aceasta competiție. E tot ce ne-a mai ramas în acest sezon. Jocul cu Vâlcea va fi greu, dar avem moral bun, dupa aceasta serie de victorii. Sunt sigura ca suporterii brașoveni ne vor fi alaturi și ne vor susține indiferent de situație”.

Antrenorul Dragoș Dobrescu a declarat la rândul lui ca el si echipa vor face totul pentru ca la finalul partidei sa se bucure împreuna cu publicul. „Urmează pentru noi încă o finala. Mi-aș dori ca la finalul celor 60 de minute sa ne bucuram de victorie împreuna cu publicul nostru, care ne poate ajuta foarte mult. Plecam așadar cu un avantaj al terenului propriu, dar diferența se va face în teren. Cine va fi mai motivat și își va dori mai mult, va merge în Final 4. Fetele își doresc foarte mult acest lucru, iar dorința lor conteaza foarte mult. E diferență între meciurile din campionat și cele din Cupa României. În ultima vreme, chiar daca nu am jucat perfect, am adunat victorii și nu era deloc rau sa fi fost așa de mai multa vreme, am fi fost sigur în alta postura. Cunoaștem foarte bine echipa adversa, însa cel mai mult ne preocupa jocul nostru, sa fim în cea mai buna forma”. 

 

© 2017 All right reserved.