Handbalistele Coronei participă la un turneu în Croaţia

Handbalistele Coronei participă la un turneu în Croaţia

Handbalistele Coronei se vor afla începând de luni într-un stagiu de pregătire în Croaţia, care se va încheia la finalul săptămânii cu un turneu de pregătire, acesta fiind ultimul înaintea startului de campionat care se va da pe 2 septembrie, atunci când Corona va juca în deplasare la Cluj. 


După o vară în care a avut mai multe probleme de efectiv, antrenorul Coronei, Ion Crăciun speră ca în Croaţia să poată folosi o formulă de echipă cât mai apropiată de cea cu care va liua startul campionatului. „Mă bucur că fetele încep să revină şi să ne putem antrena oarecum normal. Încă nu le avem pe toate sută la sută apte, dar e bine că din ce în ce mai multe, participă la antrenamentele cu mingea. Sper ca până pe 2 septembrie, să scăpăm de probleme de sănătate ale fetelor. În Croaţia vom face şi antrenamente dar va fi şi un turneu în care vrem să ne apropiem cât mai mult de ceea ce mi-.ar plăcea să jucăm în campionat”, a spus Ion Crăciun.

Pentru a urma un program de recuperare specilizat, extrema Laura Chiper a rămas la Braşov, unde urmează un program de recuperare specializat pentru problema pe care o are la cotul stâng: De asemenea, şi Bianca Tiron, operată la genunchi urmează programul de recuperare medicală tot la Braşov.

În Croaţia, Corona va juca la turneu alături de Podravka, Krim şi Pogon Baltica Szczecin. Delegaţia braşoveană va reveni în ţară duminică.

 

© 2017 All right reserved.