Handbalistele Coronei, decise să se întoarcă cu trei puncte din deplasarea de la Slatina

Handbalistele Coronei, decise să se întoarcă cu trei puncte din deplasarea de la Slatina

 

Echipa de handbal Corona Braşov şi-a propus să continue seria prestaţiilor bune din actuala ediţie de campionat, şi în etapa a III-a a Ligii Naţionale de handbal feminin. După o victorie la Cluj şi o înfrângere, dar la finalul unui meci foarte bun, echipa antrenată de Ion Crăciun şi Gică Anton îşi doreşte să se întoarcă cu trei puncte şi din deplasarea de la Slatina, acolo unde vor juca în compania localnicelor de la CSM, duminică, de la ora 11.00.  

Chiar dacă formaţia pe care o antrenează vine după un meci bun împotriva titratei CSM Bucureşti, tehnicianul Coronei, Ion Crăciun vrea să îşi facă echipa să conştientizeze că la Slatina va avea în faţă o formaţie care se va lupta să demonstreze că victoria din sezonul trecut poate fi repetată. „Nu va fi un meci uşor, ba chiar trebuie să ne aducem aminte ce s-a întîmplat sezonul trecut în meciul cu ele. Au o echipă ambiţioasă, care se va bate meci de meci pentru a obţine rezultate bune, aşa că trebuie să fim foarte atenţi la ce va fi acolo. Mă aştept să avem în faţă un adversar care va crede că poate furniza, din nou, o surpriză în faţa Coronei, şi sper ca fetele să trateze această situaţie ca atare, să fie determinate şi concentrate pe ce au de făcut. Vom juca într-o sală micuţă, cu publicul foarte aproape şi trebuie să facem totul să ne adaptăm condiţiilor de joc.

Ion Crăciun spune că le simte pe fete încrezătoare, dar îşi doreşte ca ele să demonstreze că pot avea aceeaşi implicare din primele două etape, şi în meciurile care vor urma. „Le simt pe fete mai încrezătoare în ele, în echipă, însă trebuie să demonstrăm că meciul cu CSM Bucureşti nu a fost o întâmplare, şi că putem continua prestaţiile bune din acest start de campionat. Este un sezon destul de echilibrat, cu echipe capabile de rezultate care să contrazică nişte calcule ale hârtiilor, aşa că e nevoie de concentrare etapă de etapă.”

După meciul de la Slatina, Corona va juca joi, 20 septembrie 2018, pe teren propriu cu CSU Danubius Galaţi.

© 2017 All right reserved.