Handbalistele Coronei au pierdut meciul cu CSM Roman

 

Echipa de handbal Corona Braşov a pierdut meciul jucat luni seara, în deplasare, cu CSM Roman, scor 23-22 (13-11). Pentru Corona au marcat: Buceschi 9, Neagu 3, Chiper 3, Bloj 2, Tiron 2, Popa 1, Chiricuţă 1, Ciuciulete 1.

La finalul partidei, antrenorul Costică Buceschi a spus că a fost un joc de luptă, pierdut de echipa lui, în mare parte din cauza situaţiilor de „unu la unu” tratate cu lejeritate. „A fost un meci de luptă pe care, din păcate noi l-am pierdut. Au fost mult prea multe greşeli din situaţii de unu la unu, mult prea multe situaţii tratate cu lejeritate, care au dus la ratări inexplicabile, din partea unor jucătoare de la care aşteptările sunt foarte mari. Romanul avea nevoie disperată de o victorie şi s-a agăţat de fiecare minge, în vreme ce la noi,  forma mai slabă a unor jucătoare se pare că persistă. Cu toate acestea, nu avem ce face, nu e timp de lamentări, pentru că vine imediat meciul cu Măgura Cisnădie, o echipă care a demonstrat prin rezultatele pe care le-a obţinut, că are obiective îndrăzneţe în acest sezon. Asta este, trebuie să ne adunăm repede şi să mergem mai departe. Mai sunt două jocuri până la pauza competiţională şi apoi avem timp să analizăm mai bine ce s-a întâmplat în prima parte a campionatului”.

Etapa viitoare, Corona va juca pe teren propriu cu Măgura Cisnădie. Partida se va juca vineri, de la ora 18.00, la Braşov. 

© 2017 All right reserved.