Handbalistele Coronei au castigat meciul din deplasare cu CSM Bistrita

Handbalistele Coronei au câştigat cu 28-27 (11-13) primul meci din 2018 şi după jocul şi atitudinea arătată în mecoul cu CSM Bistriţa au făcut să renască speranţele tuturor legat de lupta pentru îndeplinirea obiectivului în acest sezon. Cu un nou cuplu pe banca tehnică, format din Vsile Curiţeanu şi Dragoş Dobrescu, echipa a câştigat e 28-27, un meci în care s-a văzut parcă pentru prima dată în acest sezon, un spirit de echipă ce a lipsit Coronei şi fără de care nu se puteau câştiga puncte. Chiar dacă au fost conduse pe toată durata primei reprize, la un moment dat chiar şi la cinci goluri, jucătoarele Braşovului nu au cedat nici o clipă lupta şi au reuşit să obţină o victorie importantă datorită determinării de care a dat dovadă fiecare jucătoare intrată în teren. Pentru Corona au marcat: Chiper 9, Popa 6, Tiron 3, Hotea 2, Tătar 2, Chiricuţă 2, Ciuciulete 1, Buceschi 1, Neagu 1, Tîrcă 1. 

La finalul partidei, antrenorul Vasile Curiţeanu a spus că se bucură enorm pentru fete şi că a putut lua parte la ceea ce s-a întâmplat în teren, la Bistriţa, „Vreau să mulţumesc fetelor pentru ce am trăit la acest meci. Au demonstrat că au caracter şi că erau doar blocate psihic. Fetele acestea nu mai credeau în ele deloc, şi tot ce am putut face eu şi Dragoş Dobrescu a fost să simtă că suntem lângă ele. Am stat foarte mult în compania lor, am stat de vorbă cu fiecare în parte şi am văzut că fiecare jucătoare suferea pentru că jocul nu ieşea. Nu mai contează ce a fost, care au fost motivele, vreau doar să spun că aceste fete au demonstrat că această echipă nu este cum credeau unii şi alţii că este, că toate fetele au suflet şi caracter şi că problema nu era la echipă decât în ceea ce priveşte un blocaj. Am mare încredere încredere în ele că vor arăta altceva de acum înainte. Încredere mare de tot...”, a spus Vasile Curiţeanu.

Şi Dragoş Dobrescu a subliniat că a fost un meci fetelor, nu al antrenorilor. „Ce era de văzut au arătat fetele în teren. Noi chiar nu puteam schimba jocul în două antrenamente. Tot ce am putut face a fost să le ascultăm, să vorbim cu ele şi să simtă că ne pasă de suferinţa lor. După tot ce s-a întâmplat, acest meci nu putea fi câştigat decât cu sufletul şi prin forţa grupului. Iar fetele exact asta au arătat. Cred că astăzi s-a născut o echipă de care Braşovul va fi mândru. Este victoria lor şi numai a lor, asta trebuie să înţeleagă şi pentru asta trebuie să se bucure. Noi doar suntem fericiţi să le vedem aşa...”.

© 2017 All right reserved.