Handbalistele Coronei au câştigat meciul cu CSM Slatina

Echipa de handbal Corona Braşov a câştigat cu scorul de 25-22 (15-10) meciul jucat sâmbătă, cu CSM Slatina, în deplasare. Echipoa antrenată de Costică Buceschi şi Dragoş Dobrescu are astfel două victorii în acest start de campionat. Pentru Corona au marcat: Chiper 7, Buceschi 3, Neagu 3, Tatar 3, Hotea 2, Popa 2, Chiricuta 2, Tiron 1, Bucur 1, Bloj 1.

La finalul partidei, antrenorul Costică Buceschi a declarat că se aştepta la o partidă dificilă, dar că indiferent de greşelile care au mai apărut în joc, importante sunt cele trei puncte câştigate. „
A fost un meci dificil, aşa cum am şi spus ca va fi în compania unei echipei nou promovate. Întotdeauna o astfel de echipă vrea să demonstreze că merită locul în liga naţională. Pot spune că noi am început prost ambele reprize şi am dat ocazia gazdelor să revină şi să spere că pot obine mai mult. Per ansamblu, că apărarea merită o bilă albă, dar atacul nu m-a mulţumit, pentru că am irosit mult prea multe mingi prea uşor din cauza lipsei de concentrare.  Totuşi, una peste alta, mă bucur că am putut să dau posibilitatea să joace tuturor celor trei  junioare trecute pe foaia de joc, iar acesta este un lucru bun pentru că au nevoie de jocuri şi încredere. Importante sunt cele trei puncte şi de asemenea, încrederea că de la meci la meci putem fi mai buni şio putem să ne omogenizăm în aşa fel încât într-un timp cât mai scurt echipa să joace la potenţialul maxim”, a declarat Costică Buceschi la finalul partidei.

Etapa viitoare, Corona va juca acasă, cu Universitatea Cluj. Meciul se va disputa în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20.00. 

© 2017 All right reserved.