Handbabalistele campioane naționale la junioare III au fost felicitate în Consiliul Local

Handbabalistele campioane naționale la junioare III au fost felicitate în Consiliul Local
Echipa de handbal junioare III a clubului Corona Brașov, proaspăt câștigătoare a medaliilor de aur în Campionatul Național, a fost invitată, miercuri, la Primăria Brașov, pentru a fi felicitată în ședința ordinară a Consiliului Local. 
 
Primarul Brașovului, George Scripcaru, a declarat că este un gest normal ca echipa campioană să fie felicitată de consilierii locali, care au votat ulterior și o premiere pentru campioanele Coronei și staff-ul echipei. „Este normal să facem acest gest, să propunem premierea acestei echipe, așa cum am făcut și cu alte ocazii când a fost vorba de performanță. Avem un proiect de hotarâre pe ordinea de zi care presupune ca jucătoarele și staff-ul, pe lângă gestul simbolic de a fi felicitate în ședința Consiliului Local, să primească și o sumă de bani”, a spus George Scripcaru, primarul Brașovului, cel care a primit din partea echipei un tricou de campion și o medalie de aur.
 
Președintele clubului Corona Brașov, Liviu Dragomir, a subliniat că devizia clubului brașovean, și anume „Corona crește campioni”, este susținută și de performanțele pe care sportivii le obțin. „Acest titlu național arată că deviza noastră, «Corona crește campioni», este susținută și de rezultate. Anul trecut, echipa de junioare III s-a clasat pe locul trei la nivel național, pierzând la mare luptă calificarea în finala mare. Ne așteptam ca ele să fie din nou la un nivel foarte bun. De altfel, mai avem secții la care sportivii noștri sunt campioni. Este vorba de secțiile de natație, patinaj artistic, precum și cele mai consacrate, de schi și patinaj viteză. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără implicarea autorităților locale, cărora ținem să le mulțumim pentru tot sprijinul și pentru faptul că ne-au invitat să ne felicite în cadru festiv”, a afirmat Liviu Dragomir, președintele clubului Corona Brașov.
 
Antrenoarea Coronei, Mihaela Seifer Ciobotaru se bucură că promisiunea făcută în trecut, atunci când echipa a fost felicitată tot la Primărie pentru bronz, a fost onorată cu succes. „Așa cum am spus data trecută, ne-am întors acum cu altă medalie. Mă bucur că avem ocazia de a veni în fața brașovenilor cu cea mai strălucitoare dintre medalii, cea de aur. Mulțumim pentru sprijinul acordat tuturor celor care sunt implicați în această activitate și sperăm ca în continuare să putem reprezenta cu mândrie și onoare atât clubul cât și orașul. Ne dorim foarte mult ca fetele să practice un handbal frumos, de calitate și să revenim cu astfel de rezultate și în viitor”, a declarat și antrenoarea Mihaela Seifer Ciobotaru.
 
Laura Constantin, jucătoarea care a marcat golul victoriei din finala cu CSM București, a spus la rândul ei că diferența între echipa lor și celelalte echipe a fost făcută de atitudine. „A fost un turneu final foarte greu, dar diferența au făcut-o atitudinea și dorința de care am dat dovada. Am fost o echipă și am reușit să ne ajutăm între noi, ajungându-se astfel la acest rezultat minunat. Era visul nostru de când ne-am apucat de handbal, așa cum cred că visul oricărui sportiv este acela de a ajunge campion național. Am muncit foarte mult și mă bucur că am reușit”, a precizat Laura Constantin.
 

© 2017 All right reserved.