Final de cantonament pentru grupele mari de la secția de fotbal

Cei mai mari juniori ai secției de fotbal de la Corona Brașov s-au aflat pentru o săptămână în cantonament, încărcându-și "bateriile" pentru sezonul de primăvară.

Grupa de 2004 s-a pregătit la Tărlungeni, sub comanda antrenorului Lucian Nicolau, în timp ce puștii născuți în 2005, ai lui Liviu Negoiță, s-au antrenat la Râșnov.

Am avut o săptămână plină, în care am îmbinat antrenamentele fizice cu cele tehnico-tactice. Copiii au răspuns bine la ședințele de prăgătire și sperăm ca rezultatele acestei perioade să se vadă în evoluția lor, atunci când vom reîncepe meciurile oficiale”, a spus Lucian Nicolau.

În acest sezon, formația antrenată de acesta evoluează în Campionatul Național de Juniori C Elită, competiție în care se duelează cu adversari mai mari cu un an, pregătindu-se astfel pentru următorul an competițional.

Ne bucurăm că am petrecut o săptămână întreagă împreună, timp în care am încercat să lucrăm atât la partea de pregătire, cât și la cea a relațiilor de grup și sunt chiar mulțumit de felul în care s-au comportat cei mici”, a afirmat și Liviu Negoiță.

 

După 11 etape scurse din faza județeană a Campionatului Național de Juniori D – Elită, echipa de 2005 ocupă poziția a treia în clasament, cu 27 de puncte, la trei “lungimi” de lider.

© 2017 All right reserved.