Evoluții foarte bune pentru înotătorii Coronei la Campionatele Internaționale ale României

Evoluții foarte bune pentru înotătorii Coronei la Campionatele Internaționale ale României
Sportivii de la secția de natație a Coronei Brașov au avut evoluții foarte bune la Campionatele Internaționale ale României, cea mai importantă competiție de profil disputată în țara noastră.
Convocat în lotul național al României pentru acest eveniment, Alexandru Petrache a fost foarte aproape de podium în două rânduri, terminând pe locul 4 la 100 metri fluture (tineret) și la 50 metri fluture (tineret). De asemenea, înotătorul Coronei a încheiat pe locul 12 întrecerea de 200 de metri future (seniori), terminând astfel pe locul 10 în aceeași probă, la categoria juniorilor.
Aproape de medalii a fost și Raul Neama, cu un loc 4 la 100 metri fluture (seniori) și un loc 5 la 50 metri fluture (seniori).
Nu în ultimul rând, Bogdan Teodorescu s-a clasat pe locul 7 la 50 metri bras (seniori), în timp ce Elena Botezatu a terminat finala B de la 50 metri future pe poziția a patra.
“Sportivii noștri s-au prezentat foarte bine la această importanta competiție. Alexandru Petrache a avut un progres remarcabil la probele de fluturie, la 50, la 100 și la 200 de metri. În mod normal, sunt șanse foarte mari să fie selecționat în lotul national pentru Jocurile Central Europene, care se vor desfășura în luna decembrie. De altfel, și ceilalți sportivi au progresat foarte bine, terminând întrecerile cu timpi mai buni decât cei înregistrați de ei până acum. Spre exemplu, Bogdan Teodorescu a reușit să intre sub 30 de secunde la 50 metri bras, rezultat pe care nu îmi amintesc când să îl fi reușit vreun sportiv brașovean în ultimii mulți ani”, a spus la final George Munteanu, antrenor al secției de natație de la Corona.
 

© 2017 All right reserved.