Echipa de handbal Corona încheie anul 2017 cu o deplasare la Rapid

Echipa de handbal Corona Braşov va juca duminică, de la ora 16.30, în deplasare cu Rapid Bucureşti, acesta fiind ultimul meci din acest an. Antrenorul echipei Corona, Costică Buceschi a declarat că speră ca echipa să reuşească să câştige trei puncte, care ar mai aduce puţină linişte după o perioadă nefastă pentru echipă. „E ultimul meci din 2017 si nu in ultimul rand trecem printr-o perioadă destul de dificilă ca şi rezultate. Sper să fie cât mai aproape de valoarea lor reală şi să reuşim o victorie, care ne-ar mai da un pic de linişte pentru pauza precompetiţională în care se va intra de duminică încolo”, a spus antrenorul Coronei.

 

Costică Buceschi a mai spus că simte atmosfera schimbată în echipă, după mai multe discuţii pe care fetele le-au avut între ele. „Atmosfera este un pic mai bună decât înaintea şi după meciul cu Cisnădie, când situaţia a fost destul de tensionată. Fetele au stat mai mult timp de vorbă între ele, au avut şedinţe comune şi pare că lucrurile s-au mai aşezat, dar bineînţeles, contează foarte mult ca acest lucru să ducă la rezultat pozitiv, pentru că în momentul în care reuşeşti să câştigi şi tensiunea din echipă va dispărea şi va fi o atmosferă mult mai propice performanţei”.


Tehnicianul Coronei a adăugat că nu se teme atât de adversarii pe care echipa îi va întâlni pe viitor, cât se teme de propria echipă. „S-a văzut în acest start de campionat, că nouă nu adversarul ne-a pus atât de mari probleme, cât ne-am pus singuri prin greşelile şi ratările multiple pe care le-am avut. Vreau să cred că a fost doar o pasă proastă şi că de acum înainte lucrurile vor sta altfel”, a punctat Costică Buceschi. 

© 2017 All right reserved.