Echipa de fotba U13 începe jocurile turneului zonal

Echipa de fotba U13 începe jocurile turneului zonal

Echipa de fotbal de copii născuți în anul 2005 de la Corona Brașov va începe miercuri jocurile din cadrul turneului zonal al Campionatului Național U13.

Băieții antrenați de Liviu Negoiță se vor deplasa la Pitești, unde au fost repartizați în grupă cu formațiile AS Dan Chilom București, Petrolul 52 Ploiești și CSM Râmnicu Sărat.

Din cealalta grupă a „zonei” de la Pitești fac parte echipele Young Steaua Alexandria, Kinder Târgoviște, CS Alma Sibiu și gazdele de la FC Argeș.

Echipele clasate pe primul loc în cele două grupe vor juca finala turneului, învingătoarea urmând a se califica la turneul semifinal al Campionatului Național.

În altă ordine de idei, în weekend au disputat ultimele jocuri din actualul sezon și echipele angrenate în campionatele de Juniori Clasic ale Coronei, ambele pierzând în fața celor de la AS SR: 0-2 la juniori D, 4-14 la juniori E.

Tot în weekend, echipa de 2010 a participat la un turneu dedicat zilei de 1 Iunie, la Buzău, duelându-se cu formații cu jucatori cu un an mai în vârstă decât ei. Elevii lui Liviu Negoiță au terminat pe locul 5 din 8 echipe participante, după următoarele rezultate: Galactic Buzau – Corona Brasov 2-2, Viitorul Buzau – Corona Brasov 8-0, Viitorul Mizil – Corona Brasov 5-1, Prosport Focsani - Corona Brasov 0-1. 

 

© 2017 All right reserved.