Corona Sportul Studențesc, două victorii în deplasare la Crișul Oradea

Echipa de polo seniori Corona Sportul Studenesc a câștigat cele două jocuri disputate în acest weekend în deplasare la Crișul Oradea, în cadrul etapei a noua din Superliga Națională de polo.

În prima partidă, sportivii antrenați de Aurelian Georgescu s-au impus cu 16-2 (3-1, 5-0, 3-1, 5-0), prin golurile reușite de Bota 3, Vlasceanu 3, V. Georgescu 2, Jerkovic 2, Crețu 2, Buda 1, Drăghici 1, Albu 1 și Oanță 1, iar în meciul revanșă au învins cu 20-6 (8-3, 4-0, 3-1, 5-2), pe lista marcatorilor trecându-și numele V. Georgescu 10, Drăghici 3, Buda 2, Albu 1, Bota 1, Vlăsceanu 1, Crețu 1 și Jajcinovic 1.

Antrenorul Aurelian Georgescu s-a declarat mulțumit în special de evoluția echipei din cea de-a doua partidă de la Oradea, pe care speră ca elevii săi să o repete și în deplasarea din următoarea etapă, la Rapid București. „Au fost două meciuri în care am avut posibilitatea să dau spațiu jucătorilor tineri din lot. Pot spune că au fost două jocuri reușite, dar mereu este loc de mai bine. În partida de sâmbătă am reușit să plecăm mai bine pe contraatac, fapt pe care mi l-aș dori repetat și în partidele cu Rapid, din etapa viitoare, care vor fi, cu siguranță, mai dificile, a declarat Aurelian Georgescu, antrenor principal al echipei de polo seniori Corona Sportul Studenesc.

 

© 2017 All right reserved.