Corona Sportul Studențesc a pierdut la lovituri de departajare al treilea meci al semifinalei cu CSM Digi Oradea

Corona Sportul Studențesc a pierdut la lovituri de departajare al treilea meci al semifinalei cu CSM Digi Oradea
Corona Sportul Studențesc a pierdut la lovituri de departajare (8-9) a treia întâlnire din cadrul semifinalelor Superligii Naționale de polo, împotriva lui CSM Digi Oradea.
Meciul a fost unul extrem de disputat, pe lângă cele 14 goluri din timpul regulamentar, jucătorii celor doua formații oferind și numeroase alte ratări și dueluri tensionate.
Cu niciun minut înainte de final, Gergelyfi a marcat pentru orădeni, ducându-și echipa în avantaj (7-6), însă elevii lui Aurelian Georgescu și-au jucat șansa până la capăt, iar Jerkovic a egalat și a trimis meciul la lovituri de departajare.
Croatul a fost singurul jucător de la Corona Sportul Studențesc care a înscris de la 5 metri, în timp ce pentru CSM Digi au marcat Roca și Vancsik, formația orădeană facând astfel 3-0 la general și calificându-se în finala campionatului.
Pentru Corona Sportul Studențesc urmează finala mică a Superligii Naționale,  unde va întâlni pe Dinamo București.
„Dacă nu dăm gol de la cinci metri, nu putem câștiga un joc, asta e clar. Am așteptat și ceva mai mulți suporteri la bazin. Au fost suporteri orădeni la meci, care au dominat fondul sonor. Sunt lucruri mărunte, care contează în economia unei calificări. Noi, însă, încă ne putem îndeplini obiectivul în finala mică, pentru locul 3. Ne-am fi dorit ca, printr-o calificare în finală, sa depășm ceea ce ne-am propus, dar acum sperăm să învățm din greșelile pe care le-am făcut în partidele cu Oradea, iar la finalul palyoff-ului să ne putem bucura de medaliile de bronz”, a declarat antrenorul Aurelian Georgescu.
 
Corona Sportul Studenșesc – CSM Digi Oradea 8-9 (2-2, 2-1, 0-0, 3-4, 1-2)
Au marcat: Jerkovic 3, V. Georgescu 1, Ivovic 1, Vlăsceanu 1, Crețu 1, Oanță 1/ R. Georgescu 3, Gergelyfi 2, Roca 1, R. Szabo 1, I. Szabo 1, Vancsik 1.
 
SURSA FOTO Daniel Maximilian Milata
 

© 2017 All right reserved.