Corona Sportul Studențesc a câștigat medaliile de bronz în Superliga Națională

Corona Sportul Studențesc a câștigat medaliile de bronz în Superliga Națională
Echipa de polo seniori Corona Sportul Studențesc a câștigat medaliile de bronz în Superliga Națională, învingând cu 3-1 la general în finala mică pe Dinamo București.
Dupa două succese obținute în weekend la Brașov, echipa antrenată de Aurelian Georgescu a pierdut prima partidă de la București, scor 6-8, pentru ca în al doilea joc să se impuna clar, 11-6 și să termine astfel pe podium sezonul competițional 2017-2018.
„În al doilea meci de la București, baieții au intrat mult mai determinați în apă. Au avut o evoluție așa cum mi-aș dori să aiba mereu. Au jucat foarte bine în aparare, în atac nu s-au grăbit, iar scorul final reflectă exact ceea ce s-a petrecut pe toată durata partidei. Mi-aș fi dorit mai mult în acest sezon, am sperat mult să jucăm în finala mare a campionatului, dar lipsa de experiență a fost unul din factorii importanți care ne-au împiedicat să ne bucuram de o astfel de reușită”, a declarat Aurelian Georgescu, antrenorul echipei Corona Sportul Studențesc.
„Suntem fericiți după un sezon greu, în care ne-am dorit mult sa obținem o medalie. Am fi vrut mai mult, ne gândeam să intram în finala mare, dar acum trebuie să ne mulțumim și cu locul trei. Sperăm ca la anul să reușim să facem mai mult decât în acest sezon”, a spus și căpitanul Nicolae Oanță.
 
Dinamo București – Corona Sportul Studențesc 8-6 (3-0, 1-2, 1-2, 3-2)
Au marcat: Fulea 2, Dragomirescu 2, Vrânceanu 2, N. Georgescu 1, Buică 1 / Jerkovic 2, Crețu 1, Vlăsceanu 1, Ivovic 1, Stan 1 
Dinamo București – Corona Sportul Studențesc 6-11 (1-3, 2-4, 1-1, 2-3)
Au marcat: Dragomirescu 3, Buică 2, N. Georgescu 1 / V. Georgescu 4, Jerkovic 3, Ivovic 2, Crețu 2
 

© 2017 All right reserved.