Corona joacă primul meci acasă, din acest sezon, împotriva titratei CSM Bucureşti

Corona joacă primul meci acasă, din acest sezon, împotriva titratei CSM BucureştiEchipa de handbal Corona Braşov va juca duminică, de la ora 17.30 primul meci pe teren propriu, chiar în compania titratei formaţii CSM Bucureşti. Chiar dacă jucătoarele lui vor avea în faţă o formaţie care se luptă şi în acest an pentru Liga Campionilor, antrenorul Coronei, Ion Crăciun a declarat că speră ca echipa lui să joace fără presiune. “Este un meci pe teren propriu în care chiar nu cred
că ar trebui să avem mare presiune având în vedere că jucăm cu cea mai titrată echipă din ţară şi una dintre echipele care se bate şi în acest pentru Liga Campionilor. Aşadar, în mod normal ar trebui să intrăm cu dorinţa de a juca ceea ce ştim, de a face un joc bun care să readucă în sala sporturilor din Braşov, bucuria pe care o poate aduce handbalul. Mi-ar plăcea să văd bucurie, atât în teren cât şi în tribună. Din experienţă ştiu că dacă în teren se vede dăruire şi determinare, atunci şi publicul reacţionează şi susţine echipa, iar asta va duce la o atmosferă foarte frumoasă. Normal,. Nu ne dăm la o parte şi nu ne considerăm dinainte învinşi, însă nici nuse poate spune despre acest meci că este unul în cxare îţi faci calcule că poţi câştiga trei puncte Dacă acest lucru se întâmplă, este minunat, dar dincolo de toate trebuie să fim realişti”, a spus Ion Crăciun.


Tehnicianul Coronei a adăugat că este convins că jucătoarele Braşovului îşi doresc foarte tare să facă o surpriză plăcută şi în mod sigur se vor bate pentru asta. „Sunt convins că fetele îşi doresc foarte mult să se ridice la nivelul adversarului pe care îl vor avea în faţă. Ştimcă nu va fi un meci uşor, dar este meci acasă, este primul joc din acest sezon şi mai mult ca sigur vor să lase o impresie bună”.


Ion Crăciun nu a vrut să comenteze ultimele prestaţii ale echipei CSM Bucureşti subliniind însă că echipa lui îşi va juca şansa pe care o are. „Nu vreau să comentez prea mult legat de CSM şi de jocul lor din ultimele partide, pentru că, oricum această echipă are numai jucătoare titrate a căror valoare nu este discutabilă, fiind doar jucăatore de top. Ce pot spune însă, este că nu vreau să pun niciun fel de presiune pe echipa mea şi să fac tot felul de presupuneri despre cum va fi duminică. Noi vom intra în teren cu gândul de a ne lupta şi vom vedea apoi cât de aproape vom fi de adversare. CSM este CSM şi trebuie să fii conştient că pentru a scoate un rezultat bun trebuie să joci senzaţional şi să ţai determinare din primul până în ultimul minut de joc”, a mai declarat antrenorul principal al Coronei.

Corona a pus deja în vânzare bilete pentru meciul de duminică, de la ora 17.30. Acestea mai pot fi achiziţionate vineri de la sediul clubului Corona, aflat la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, între orele 9.00-16.00, urmând ca duminică, în ziua partidei, acestea să poată fi cumpărate începând cu ora 14.00 tot de la club.

© 2017 All right reserved.