Corona joacă miercuri, în deplasare cu CSM Bucureşti

Corona joacă miercuri, în deplasare cu CSM Bucureşti

Echipa de handbal Corona Braşov va juca miercuri, de la ora 17.30 în deplasare cu titrata CSM Bucureşti, o partidă extrem de dificilă pentru braşovence în condiţiile în care din lotul echipei pregătite de Ion Crăciun lipsesc mai multe jucătoare de bază. „Abordăm meciul cu CSM Bucureşti cu o echipă decimată de accidentări dar nu avem ce face, indiferent de condiţii trebuie să mergem să facem tot ce putem pentru a face un joc bun. Cu toată echipa aptă, poate că am fi putut spera la altceva şi am fi abordat meciul cu un moral mai bun, pe când aşa este greu să spun altceva decât că mergem să ne facem tot ce putem. Rămâne de văzut cât anume o să putem...”, a  declarat antrenorul Ion Crăciun.

Înaintea partidei cu CSM Bucureşti, Corona Braşov are pe lista jucătoarelor cu probleme medicale nume importante cum ar fi Eliza Buceschi, Laura Chiper, Ekaterina Vetkova, Larisa Tămaş. „Din păcate, noi am avut tot sezonul probleme medicale şi nu am avut şansa de a ne antrena şi a aborda meciurile cu tot lotul valid, iar asta ne-a costat puncte importante”, a mai adăugat tehnicianul Coronei.

După partida cu CSM Bucureşti, Corona va juca pe teren propriu cu CSM Slatina. Meciul se va juca duminică, de la ora 17.30 la Braşov.

© 2017 All right reserved.