Corona joacă, joi, împotriva liderului Diviziei A

Echipa de handbal divizia A a clubului Corona va juca astăzi, pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, formaţie care are ca obiectiv declarat promovarea în liga naţională. Partida se va juca în Sala Sporturilor iar intrarea va fi liberă.

După incidentul din meciul cu CSU Timişoara, câştigat de Corona cu mai multe senioare în teren, dar pierdut ulterior la "masa verde"conducerea clubului Corona a decis ca la divizia A să joace doar jucătoarele tinere, excepţie făcînd jucătoarele de la echipa de senioare, aflate în perioada de recuperare ca urmare a unor accidentări. “Aşa cum am mai spus, Corona nu se va implica sub nici o formă în lupta la promovare, condiţii în care nu se pune problema ca la echipa de divizie să mai apară în teren atât de multe jucătoare de la echipa de senioare, precum s-a întâmplat la meciul cu Timişoara, pe care l-am şi pierdut la masa verde cu 10-0. Ocazional pot face parte din lotul diviziei doar jucătoare care vin după o perioadă în care au fost accidentate sau nu prind lotul de liga naţională”, a spus preşedintele clubului Liviu Dragomir.

Antrenorul echipei de divizia A, Dragoş Dobrescu a declarat că este conştient că este un meci cu multă presiune dar speră ca jucătoarele tinere care vor intra să joace relaxat şi să se concentreze doar pe ceea ce au de făcut în teren. „Ştim cu toţii ce s-a întîmplat la meciul cu Timişoara şi că acum toată va fi cu ochii pe acest meci. Asta va aduce de la sine şi o presiune în plus pentru fete. Eu sper însă ca fetele să joace gândindu-se doar la ce au de făcut în teren ci nu la alte aspecte. Pentru jucătoarele tinere astfel de jocuri, în compania unor echipe cu pretenţii, reprezintă o ocazie de a creşte valoric şi trebuie să profităm maxim de astfel de ocazii”, a spus tehnicianul echipei braşovene. 

© 2017 All right reserved.