Corona a început în forţă sezonul la divizia A

Echipa de divizia A la handbal feminin de la Corona Braşov a început excelent campionatul la divizia A. Jucătoarele antrenate de Dragoş Dobrescu şi Eugen Ciulei au câştigat cu scorul de 35-18 (17-8) meciul cu CSU Oradea, jucat sâmbătă dimineata, la Braşov. Pentru Corona au marcat: Lopataru 8, Bucur 6, Tirca 6, Cretu 4, Lacatus 4, Caprar 3, Tabacaru 2, Hageanu 1, Zainea 1.

La finalul partidei, antrenorul Dragoş Dobrescu a declarat că este mulţumit de felul în care tinerele lui jucătoare s-au descurcat în faţa unora mult mai experimentate. „
A fost un prim meci, care cred că aduce un plus pentru Corona Braşov. S-a văzut în teren multă tinereţe la noi, în faţa unui adversar care a avut în echipă mai multe handbaliste care au jucat în liga naţională. Cu toate acestea, jucătoarele noastre s-au descurcat foarte bine. Fetele care se pregătesc deja cu echipa mare au atrătat că au valoare şi că pot juca oricând în ligă. Echipa de divizia A a fost înfiinţată tocmai pentru a le da posibilitatea jucătoarelor tinere să joace mai mult în compania unor adversari mai valoroşi decât ar fi întâlnit la junioare. În timp, acest lucru se va vedea în progresul lor, care va fi cu siguranţă mai mare decât dacă această echipă de divizie nu ar fi existat la Corona”, a spus tehnicianul Coronei. 

© 2017 All right reserved.