„Clujul nu mai are echipa de anul trecut, dar sper ca experienţa să îşi spună cuvântul”

„Clujul nu mai are echipa de anul trecut, dar sper ca experienţa să îşi spună cuvântul”

Antrenorul echipei Corona Braşov, Ion Crăciun, a declarat înainte startul  Ligii Naţionale de handbal feminin că îşi doreşlte un debut cu dreptul pentru echipa pe care o antrenează. „Echipa s-a pregatit destul de bine în perioada asta de vară, şi chiar dacă au apărut unele accidentări, mergem cu echipa completă la Cluj, ceea ce este foarte bine, pentru că vrem să facem un joc foarte bun. Clujul nu mai este echipa de anul trecut dar eu sper ca experienţa jucătoarelor noastre şi dorinţa noastră de a face o competiţie foarte bună anul acesta, să ne aducă victoria în prima etapă”.

Tehnicianul Coronei a mai adăugat că îşi doreşte foarte tare să schimbe faţa echipei Corona şi să arate altceva în teren decât s-a văzut ultimele două sezoane. „Turneul de la Podravka a fost foarte util, am jucat cu trei echipe care se pregătesc de liga campionilor. Faptul că am fost acolo lângă ele şi chiar am câştigat un joc, asta ne dă curaj. Fetele noi s-au integrat foarte bine în lot, nu am ţinut la rezultat ci mi-am dorit să omogenizăm cât mai bine echipa. Trebuie să schimbăm puţin faţa echipei, pentru că anul trecut Corona nu s-a descurcat foarte bine, dar de data asta eu cred că situaţia este alta, sper ca ele să demonstreze handbal şi să aducă în tribună foarte mulţi spectatori”.

Ion Crăciun nu a dorit să vorbească despre obiectiv, spunând că vrea foarte tare ca jucătoarele să exprime în teren ceea ce îşi doresc cu toţii. „Obiectivul nostru declarat este să umplem sala. Va fi un sezon greu, va fi bătălie mare pentru primele şase locuri, acolo unde sperăm să ne batem şi noi, astfel că indirect v-am spus şi obiectivul despre care nu vreau însă să spun prea multe. Mi-ar plăcea să ne exprimăm mai mult în teren decât în vorbe. Va fi un sezon interesant, echipele s-au întărit. Mai rău e că nu ştiu câte meciuri vor fi transmise şi mi-ar părea rău ca alţi factori să intervină.

Antrenorul Coronei a spus că multe echipe ar trebui să înveţe din Mai toate echipele au văzut la Supercupa României, că dacă intri in teren, lupţi şi faci totul în favoarea echipei, nu doar în plan individual, atunci se pot obţine şi rezultate surpriză. Totuşi, dacă luăm în calcul că şi Vâlcea s-a întărit şi a devenit o echipă omogenă, nu ar trebui să ne mire chiar aşa de tare de ceea ce s-a întâmplat, mai ales la cum s-au dăruit în teren în acel meci.

 

© 2017 All right reserved.